Az oldalt a MediFat Szépségklinika üzemelteti

Szülés után mennyi idővel lehet elkezdeni a kúrát, a szoptatás nem jelent ellenjavallatot?

Hagyományos szülés után 8 héttel, császármetszés után 12 héttel már el lehet kezdeni az orvosi  elektromos  zsírbontást.

A MediFat elektrolipolízis kúra előnye, hogy szülés után olyan speciális áramcsomag protokoll kerül bevetésre, amely a helyi zsírfelesleg leadása mellett  intenzíven feszesíti a terhesség során erősen igénybevett bőrt.

A MediFat kúra során a szoptatás nem jelent ellenjavallatot, sőt kifejezetten kedvező hatású. A kúra részeként  ugyanis személyre szabott szoptatós étrendet kapnak a páciensek, amely az egészséges, finom ételek fogyasztására helyezi a hangsúlyt, így a mama karcsúsódása mellett a baba finom, egészséges anyatejhez juthat.

A kúra segít a szoptatás alatt alattomosan kialakuló hízás megelőzésében is.

Nagyon gyakori, hogy a gyermekes párok újabb gyermeket is szeretnének, és ilyenkor nem mindegy, hogy milyen testsúly mellett történik a fogamzás, illetve mennyit hízik az anyuka az újabb terhesség alatt.

Az ilyen anyukák általában a terhesség alatt is  a MediFat étrendet tartják, így súlygyarapodásuk az ideális tartományban marad, és a szülés után gyorsan formába hozhatóak a MediFat elektrolipolízis kúrával.

  • Dr. Gajdács Ágnes

    Rendszeresen szerepel és publikál jelentős magyar televízió és rádiócsatorna műsoraiban, magazinokban.

  • Dr. Bolya László

    Elsősorban a fogyás kapcsán a sportnak az energiaháztartásban betöltött meghatározó szerepét tanulmányozza.

Szeretne orvosszakértőkkel konzultálni az elektrolipolízis módszeréről?