Az oldalt a MediFat Szépségklinika üzemelteti

Hatásos-e az orvosi elektrolipolízis az étrend betartása nélkül is?

A  orvosi elektrolipolízis kúra hatásfokát több dolog befolyásolja: nagyon fontos a kezelési módszer, hiszen az eredményesség nagy mértékben függ az alkalmazott áramcsomagoktól, a kezelő orvos tapasztaltságától, hogy a kezelt személy zsírszöveti diagnózisának, bőr állapotának és egyéb tényezőinek figyelembe vételével a legoptimálisabb kezelési áramcsomagot és kúra-protokollt állítsa össze, amibe például az is beletartozik, hogy hány naponként kerüljön sor a kezelésre.

A MediFat orvosi elektrolipolízis kúra esetében mindezek a technikai feltételek a több mint 20 éves kezelési tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően messzemenően adottak.

Természetesen a változás mértéke függ a páciens paramétereitől, és attól, hogy milyen mértékben tartja be a kúra alatt az ajánlásokat.

Ha a páciens ideális testsúly és testösszetétel értékekkel rendelkezik, és kifejezetten helyi alakkorrekció, alakformálás igénye van aránytalanul elhelyezkedő, makacs,  egyéb kezeléseknek ellenálló zsírpárnái vagy narancsbőre miatt , akkor az étrend betartása nélkül is látványos változás jöhet létre.

Amennyiben a páciens jelentős testsúlyfelesleggel, vagy testzsírfelesleggel rendelkezik, mindenképpen érdemes az étrendi ajánlás betartására törekednie, hiszen energiadeficitet kell létrehozni és fenntartani a zsírbontás folyamatossá tételére. Ha ez a páciens mégsem kívánja megváltoztatni táplálkozási szokásait, kizárólag a kezelés hatására létrejövő helyi zsírcsökkentő  hatásra, tehát a helyi zsírmennyiség és körfogatok elektrolipolízis létrehozta csökkenésére számíthat, a súlyveszteség ebben az esetben nem számottevő.

A MediFat Elektrolipolízis kúra egyébként konkrét, napokra lebontott, személyre szabott étrendi előírást is magába foglal, amely a testösszetétel normalizálása mellett az egészséges táplálkozási szokások elsajátítását is segíti, ezért megkönnyíti az elért eredmények hosszú távú megtartását.

  • Dr. Gajdács Ágnes

    Rendszeresen szerepel és publikál jelentős magyar televízió és rádiócsatorna műsoraiban, magazinokban.

  • Dr. Bolya László

    Elsősorban a fogyás kapcsán a sportnak az energiaháztartásban betöltött meghatározó szerepét tanulmányozza.

Szeretne orvosszakértőkkel konzultálni az elektrolipolízis módszeréről?