Az oldalt a MediFat Szépségklinika üzemelteti

Az orvosi elektrolipolízis sikerének titka. Zsírleszívás kontra elektrolipolízis.

Ha meg akarjuk állítani az egyre gyorsabb fordulatszámon pörgő elhájasodásunkat, és meg akarunk szabadulni makacs, ledolgozhatatlan zsírpárnáinktól, gyorsan rájövünk, hogy nehéz fába vágtuk a fejszénket.

A  szinte reménytelen helyzetben hatásos megoldást nyújt számunkra az  orvosi elektrolipolízis módszer. Az orvosi elektrolipolízis  egyedülálló hatást gyakorol a zsírsejtekre és a zsírszövetre, ráadásul műtét nélkül.

Ezért  a látványos, jól mérhető,  tartós  műtét nélküli helyi zsírvesztés hatásos fegyvere az elektromos zsírbontás.

Miért jelent áttörést az orvosi elektrolipolízis kezelés a műtét nélküli alakformálásban?

Orvosi elektrolipolízis kontra zsírleszívás: nem egyszerűbb és hatásosabb elroncsolni és utána szívással eltávolítani a felesleges zsírt a zsírleszívás műtéttel, mint az orvosi elektromos zsírbontással megkisebbíteni a zsírpárnáinkat műtét nélkül?

Ahhoz, hogy jól tudjunk dönteni ebben a műtét – nem műtét kérdésben, pillantsunk be makacs zsírpárnáink belsejébe, és lessük meg, miért növekednek a zsírpárnáink, és  mi történik az orvosi elektrolipolízis kezelés hatására.

zsirszovet

Zsírpárnáinkat a bőr alatti kötőszöveti állományban található zsírsejt-halmazok alkotják.

A szép kerek zsírsejtek itt a tárolásra specializálódtak, és ha a szervezetünk energiaigényénél több energiát juttatunk a szervezetünkbe ételeinkkel, italainkkal, ezek a sejtek szorgalmasan elraktározzák a felesleges energiát trigliceridek formájában.

Ha sokszor sok többletet juttatunk be, a zsírsejtek egyre nagyobbá válnak, egyre több zsírt raktároznak.  Ha genetikailag és hormonálisan meghatározott az elsődleges zsírraktáraink   megtelnek, a szervezet más testrészeken is kialakít zsírdepókat, előbb általános túlsúly, majd további zsírraktározás esetén elhízás alakul ki.

A zsírsejtek méretük többszörösére képesek megnőni a rengeteg elraktározandó triglicerid miatt. Ezek az extrém méretűre hízott zsírsejtek már összenyomják a bőr alatti kötőszövetben futó kis nyirokereket, vérereket, ezért romlanak a keringési viszonyok.

Ennek köszönhetően a tápanyagok szállítása is nehézkessé válik a szállító „útvonalak” beszűkülése miatt, ezért az anyagcsere folyamatok sem optimális hatásfokkal működnek.

Előfordul az is, hogy a helyi anyagcsere folyamatok annyira lassulnak, hogy a mélyebben fekvő zsírsejtek „inaktív” állapotba kerülnek.

Mi történik a zsírszövetben az orvosi elektrolipolízis kezelés hatására?

Mi történik a zsírszövetben a zsírleszívás hatására?

Egyéb szempontok az orvosi elektrolipolízis és a zsírleszívás vonatkozásában

  • Dr. Gajdács Ágnes

    Rendszeresen szerepel és publikál jelentős magyar televízió és rádiócsatorna műsoraiban, magazinokban.

  • Dr. Bolya László

    Elsősorban a fogyás kapcsán a sportnak az energiaháztartásban betöltött meghatározó szerepét tanulmányozza.

Szeretne orvosszakértőkkel konzultálni az elektrolipolízis módszeréről?